Aitana desmenteix els rumors entre ella i la Blanca Suárez

per Adolescents.cat, el 2 d'abril de 2019 a les 11:38
Fa uns dies va sortir una noticia que va donar molt de què parlar. Suposadament, l’Aitana li havia comprat una casa a l’actriu Blanca Suárez.

Segons aquesta informació, l’Aitana vivia de lloguer a la casa de l’actriu i pagava 1.300€ al mes. Ara, hauria decidit comprar l’immoble per ser-ne propietària.


Però, encara que pot semblar real, era tot una mentida. Ella mateixa ho va desmentir amb ironia: “M’acabo d’adonar que m’he comprat una casa, tu”, va escriure a Twitter.
 

Poc després va fer un altre tuit amb to d’humor: “Ahir la meva millor amiga em va parlar per preguntar-me si m’havia comprat un pis... la meva resposta va ser la següent”.
 
Realment ha de ser molt estressant que es parli tant de tu i que els rumors s'estenguin fins al punt que la gent més propera t'hagi de trucar per saber si són veritat o no. Creieu que tenim un problema amb el "salseo"?



L'artista de moda Sofia Ellar, visita AdolescentsiCat al Saló de l'Ensenyament. Parlem amb ella sobre la seva carrera, li proposarem convertir-se en Lil Sofia després de comprovar que té un talent excepcional per cantar rap! I no s'escaprà de respondre les preguntes de l'interrogatori íntim!  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: