6 coses que fan que caiguem bé als altres

per Redacció, el 4 d'abril de 2019 a les 15:00
No hi ha una fórmula exacta per caure bé als altres, però hi ha trucs i comportaments que ens poden ajudar a causar una bona impressió. Així ho assegura Napoleon Hill en la seva col·lecció The Science of Success. Segons l'escriptor, aquests són alguns dels hàbits que podem seguir per millorar les nostres relacions diàries:


 


Versió sense playbuzz

- Estigues atent
Escolta el que diuen els altres, fes-los preguntes i mantingues el contacte visual. D'aquesta manera sentiran que tens en compte la seva opinió. 

- Somriu
L'actitud positiva es contagia. Si alegres el dia als altres, segur que ho apreciaran.

- Digues les coses bones
No cal que facis la pilota a ningú, però és important saber felicitar les persones per la feina ben feta o donar-los les gràcies si t'han ajudat.

- Sigues pacient
"Recorda que dir i fer les coses en el moment adequat és un avantatge", assegura Hill. Per tant, no et precipitis a dir tot el que penses, perquè et poden malinterpretar.

- No et tanquis
Intenta mantenir la ment oberta, encara que l'altra persona no pensi com tu. Si et tanques en banda, l'altre ho notarà i la situació pot tornar-se incòmode. Recorda que escoltar una persona amb idees diferent de les teves et pot fer créixer i aprendre coses noves.

- No expressis tot el que sents
De vegades, ja sigui per l'emoció o perquè l'altra persona ens transmet confiança, diem les coses sense pensar i podem arribar a ofendre. Així doncs, millor valorar el volem dir abans de fer-ho.



L'artista de moda Sofia Ellar, visita AdolescentsiCat al Saló de l'Ensenyament. Parlem amb ella sobre la seva carrera, li proposarem convertir-se en Lil Sofia després de comprovar que té un talent excepcional per cantar rap! I no s'escaprà de respondre les preguntes de l'interrogatori íntim!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: