8 adolescents catalans ens confessen la seva mania [VOL. 2]

per Redacció, el 7 d'abril de 2019 a les 10:00
L'altre dia us vam demanar quines manies teníeu i avui us portem un article amb algunes de les respostes que ens vau enviar. Us sentiu especialment identificats amb alguna?

 


Versió sense playbuzz

- Posar-me mitjons a sota de les mitges.

- Ordenar els bolis i llapis de l'estoig perquè estiguin tots en la mateixa direcció.

- Quan m'he de concertar, no puc evitar treure la llengua.

- No sé per què, però m'he de posar l'arracada dreta primer. Si començo per l'esquerra tinc la sensació que no trobo el forat. En canvi, si primer em poso la dreta vaig molt més ràpid.

- Abans de fer un examen, creuo els dits i dono un cop a la taula. No sé si em dona bona sort o no, però de moment aprovo.

- Quan pujo o baixo el volum de la tele, intento que es quedi amb números parells.

- Sempre menjo els entrepans primer per les bores, és a dir, vaig girant l'entrepà per menjar-me primer la part exterior fins a arribar a la part del mig. Per mi és la més bona i així la gaudeixo més.

- La meva mania és que cada dia en despertar i abans d'aixecar-me del llit, faig un petó a un peluix que tinc. Ja sé que sóc grandeta, però em sento millor xD.




L'artista de moda Sofia Ellar, visita AdolescentsiCat al Saló de l'Ensenyament. Parlem amb ella sobre la seva carrera, li proposarem convertir-se en Lil Sofia després de comprovar que té un talent excepcional per cantar rap! I no s'escaprà de respondre les preguntes de l'interrogatori íntim!
Arxivat a:
OCI, mania
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: