Així és el «Kondo-ing», la nova tendència de moda en les relacions

per Adolescents.cat, el 5 d'abril de 2019 a les 10:58
Ja us hem parlat de Marie Kondo en un parell d’ocasions. És una noia japonesa de 34 anys que ha arrasat a tot el món amb el seu mètode per ordenar la casa, els armaris i fins i tot la vida sentimental i amorosa de les persones.

La Marie Kondo també té un programa propi a Netflix, i la seva filosofia es basa en desfer-nos de tot allò que no ens fa servei i que no ens fa feliços/es. És per això que amb la vida sentimental fa servir el mateix mètode: alliberar-se de totes les persones tòxiques que l’impedeixen ser feliç.


happy marie kondo GIF by NETFLIX


Aquest mètode s’ha batejat com a “Kondo-ing”, i es tracta d’eliminar la infelicitat sense cap mirament, encara que pugui ser brusc i cruel. Així doncs, si ja no estàs involucrat/da en la relació, ja no sents les mítiques papallones a l’estómac i ja no ets feliç en la relació... Fora! Això sí, amb gratitud perquè sempre s’aprèn alguna cosa de totes les relacions.


En resum, el “Kondo-ing” consisteix en posar ordre a la vida sentimental i desfer-se de tot el que no ens fa feliços/es. Però res és perfecte, i aquest mètode tampoc! Has de tenir clar que les persones no són objectes i que en totes les relacions hi ha alts i baixos. Així que no sempre pot ser bona idea tallar a la primera de canvi.

Què en penseu?



L'artista de moda Sofia Ellar, visita AdolescentsiCat al Saló de l'Ensenyament. Parlem amb ella sobre la seva carrera, li proposarem convertir-se en Lil Sofia després de comprovar que té un talent excepcional per cantar rap! I no s'escaprà de respondre les preguntes de l'interrogatori íntim!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: