6 avantatges d'estudiar el Batxillerat Internacional

per Redacció, el 30 d'abril de 2019 a les 09:40
Ja queda menys perquè s'acabi el curs i segurament molts de vosaltres esteu pensant què estudiar. Com que sabem que escollir no és fàcil, hem preparat un article sobre el Batxillerat Internacional, una de les opcions que teniu quan acabeu l'ESO.

Primer de tot: què és el Batxillerat Internacional? Són uns estudis, de dos anys de durada, amb una filosofia i metodologia enfocades a formar persones de mentalitat global i internacional. Així doncs, no només són una molt bona preparació de cara a anar a la universitat sinó també per a la vida adulta.

I les classes es fan en anglès? No. Les llengües vehiculars són el català i el castellà tot i que s'utilitzen molts recursos i materials en altres llengües, especialment en anglès. D'aquesta manera us aneu sentint cada cop més còmodes en aquest idioma. Aquesta, però, no és l'única avantatge del Batxillerat Internacional, te n'expliquem sis més:

 

On es pot fer el Batxillerat Internacional? Doncs a l'Escola Voramar. De fet aquest curs el centre ha presentat Voramón, un nou programa de Batxillerat Internacional a l'abast de tothom.

I això no és tot: inaugura nous locals per aquesta formació al Poblenou. Les noves instal·lacions del Voramon, a part d'estar situades en un lloc molt ben comunicat, es troben al cor tecnològic de Barcelona, en ple front marítim, amb zones enjardinades i properes als principals campus universitaris. Si us agradaria veure-les, esteu convidats a anar a la inauguració que es farà el dissabte 4 de maig en una jornada de portes obertes.

La preinscripció del Batxillerat Internacional ja està oberta. Si voleu saber-ne més, us recomanem que demaneu una entrevista personalitzada amb ells on us resoldran tots els dubtes que tingueu. Per sol·licitar-la només heu d'omplir el formulari que trobareu en aquest link.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: