«El Batxillerat Internacional et prepara molt més per a la universitat»

per Redacció, el 24 d'abril de 2019 a les 10:24
Segurament algun cop heu pensat que us agradaria cursar uns estudis menys centrats en els exàmens i més enfocats en l'aprenentatge i els casos pràctics. És per això que us volem parlar del Batxillerat Internacional: una formació dirigida a joves de mentalitat oberta que busquen una experiència enriquidora i diferent.

A més d'oferir un aprenentatge globalitzador, aquests estudis us preparen molt bé per a la universitat i fan que quan hi arribeu, tot sigui una mica més fàcil. Així ho assegura el Pablo, un exalumne de Batxillerat Internacional. "És com treure un esgraó a la universitat", explica en el vídeo que podeu veure més avall.


Si us agradaria saber més sobre aquesta formació, us recomanem que el dissabte 4 de maig aneu a la jornada de portes obertes del Voramón, el nou programa de Batxillerat Internacional de l'Escola Voramar.


I és que el centre inaugurarà uns nous locals per al Batxillerat Internacional! Les noves instal·lacions es troben al Poblenou, el districte de la innovació de Barcelona. Es tracta d'un espai molt ben comunicat, amb zones enjardinades i que a sobre té el mar a tocar! Us recordem que la preinscripció del Batxillerat Internacional ja està oberta i que si teniu algun dubte, podeu demanar una entrevista personalitzada amb ells a través d'aquest link.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: