Oques grasses ens expliquen algunes coses que potser no sabies sobre ells

per Adolescents.cat, el 13 d'abril de 2019 a les 11:55
Oques Grasses ho estan petant, és per això que els vam voler entrevistar per conèixer-los una mica més!

Vam voler saber més coses sobre el seu últim disc “Fans del sol” i també sobre la seva vida com a músics a Catalunya. I és que viure de la música a casa nostra no és gens fàcil: “Al principi has d’anar per sobre de les teves possibilitats a l’hora de fer concerts”, explica Josep Montero, cantant del grup. “Però és la lluita pel que t’agrada i pel que has somiat”, afegeix.


D’on va sortir el nom del disc? Oques Grasses ens explica que surt d’una frase de la “cançó de l’aire”, que diu: “ens vam fer fans del sol ahir”. El missatge pretén despertar positivisme “encara que plogui, que faci mal temps, has de creure en el bon temps”, diuen.

I amb qui els agradaria col·laborar? Asseguren que amb Manu Chao els encantaria, però també amb la Rosalia, amb qui havien pensat de fer-hi una col·laboració “quan encara no havia fet el ‘boom’”.


El grup osonenc porta moltíssims concerts a l’esquena, però transmeten tan bon rotllo que sempre tenim ganes de més concerts seus! Aquí podeu veure l'entrevista sencera:





L'actriu Júlia Creus, visita AdolescentsiCat . Parlem amb ella sobre la seva carrera, de l'AVE, de quan en un càsting es va quedar en blanc i no va saber cantar el boig per tu. També repassarem la seva etapa a Batxillerat i el seu pas per Merlí o Boca Norte. També li farem passar 2 proves que hem pensat per ella i no s'escaprà de respondre les preguntes de l'interrogatori íntim!  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: