​Les 5 fotos que haurien de veure totes les noies obsessionades per ser models

per Redacció, el 14 d'abril de 2019 a les 11:03
Ens hem d'estimar tal com som. Sí, la teoria la sabem i ens la diuen des de ben petits. Ara, la pràctica és un altre tema. Potser no és tot culpa nostre i la societat en la qual ens ha tocat viure no ens ajuda a l'hora de posar en pràctica alguns consells.

La publicitat, el món de la moda, les passareles, el Photoshop, un model de bellesa únic... Aquests són només alguns dels elements que han provocat que moltes noies i nois joves visquin comparant-se contínuament i buscant assolir un ideal de bellesa que els han venut. Tot plegat sense saber que de bellesa no només n'hi ha una, n'hi ha moltes.



Conscient de la gran influència que el món de la moda exerceix sobre els adolescents, en Vadim Andreev, maquillador professional rus, ha decidit fer públiques unes fotografies amb alguns exemples de la seva feina. A les imatges es veuen models amb qui treballa i l'abans i el després de la seva tasca com a maquillador.

El seu objectiu és que els més joves deixin d'obsessionar-se per ser com aquelles models que veuen a les revistes i a la televisió. Bàsicament perquè allò que idealitzen no són res més que cossos i cares retocats i maquillats per, precisament, complir els canons de bellesa que la societat segueix perseguint.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: