8 adolescents catalans ens confessen la seva mania [VOL. 3]

per Redacció, el 21 d'abril de 2019 a les 12:05
L'altre dia us vam demanar quines manies teníeu i avui us portem un article amb algunes de les respostes que ens vau enviar. Us sentiu especialment identificats amb alguna?

 


Versió sense playbuzz

- Quan faig un àudio de Whatsapp sempre miro que el temps que dura acabi en 5 o en 0.

- Quan vaig a dormir primer el meu cos mira al costat dret, quan em canso poso el cos cap per avall amb el cap mirant a cap a la dreta, després el cap cap a l'esquerra i després el cos mirant cap a l'esquerra; i una altra vegada començar, com un rellotge, fins que m’adormo. Si no segueixo aquest patró no aconsegueixo dormir.

- Potser no faig servir el vàter però sempre que vaig al lavabo, ja sigui per rentar-me les dents o netejar-me la cara, automàticament al marxar tiro sempre de la cadena, no sé per què.

- Cada matí pujo i baixo les escales de dos en dos i sempre haig d’acabar justa. És com un ritual per saber si el dia m’anirà bé o no

- Sempre mastego les coses abans d'empassar, encara que sigui iogurt o puré. Fins i tot els granissats. Hi ha gent que diu que és molt estrany però no puc evitar-ho, sempre ho faig.

- Quan m'aixeco, pujo la persiana de la meva habitació, surto per la finestra al jardí i començo a córrer i a cantar. Òbviament, vaig amb pijama i sense “sabatilles” ( la meva família no ho sap).

- No m'agrada gens el ferro i sempre que agafo monedes he de fer-ho amb tovallons perquè sinó les mans em fan molta pudor. És molt estrany...




L'artista de moda Sofia Ellar, visita AdolescentsiCat al Saló de l'Ensenyament. Parlem amb ella sobre la seva carrera, li proposarem convertir-se en Lil Sofia després de comprovar que té un talent excepcional per cantar rap! I no s'escaprà de respondre les preguntes de l'interrogatori íntim!
Arxivat a:
OCI, mania
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: