Mor als 16 anys l'actriu Mya-Lecia Naylor

per Adolescents.cat, el 18 d'abril de 2019 a les 13:57
L'actriu britànica Mya-Lecia Naylor, coneguda pels seus papers a Millie In between, Almost Never i el Atlas de las Nubes, ha mort als 16 anys.

"Lamentem haver de comunicar que la Mya-Lecia Naylor ens ha deixat. Era molt estimada per la família de la BBC, a més d'una actriu, cantant i ballarina amb enorme talent", ha informat la cadena britànica a través del seu web.


Segons la BBC, la jove va sofrir un col·lapse que li va causar la mort el passat 7 d'abril, tot i que la notícia no s'ha fet pública fins ara.

A banda de la seva faceta com a actriu, Mya-Lecia Naylor també tenia un canal de YouTube on publicava tutorials i vídeos del backstage dels programes en els quals treballava.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: