Cada color de rosa té el seu significat, quina regales tu?

per Adolescents.cat, el 23 d'abril de 2019 a les 10:19
Avui és Sant Jordi, diada dels llibres, les roses i l'amor a Catalunya. És un dels dies preferits de molta gent a casa nostra, i és que és emocionant veure els carrers plens de parades de llibres i roses.

Actualment ja no se segueix tant la tradició de regalar un llibre als homes i roses a les dones, sinó que tothom pot rebre qualsevol d'aquests regals independentment del seu gènere.
Alhora, cada cop es fan roses de més colors diferents. És per això que hem estat investigant el significat de cada rosa segons el seu color.

De quin color us agraden més? De quin color les regaleu o voldríeu que us les regalessin? Expliqueu-nos-ho als comentaris!

 
 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: