Una mare fa una crida per ajudar la seva filla adolescent i el motiu t'emocionarà

per Adolescents.cat, el 25 d'abril de 2019 a les 11:02
Algun cop has perdut el moneder o la cartera? No només fa ràbia pels diners que hi duies a dins, sinó per totes les altres coses com el DNI, targetes, carnets… I potser també alguna cosa més personal que no volies perdre.

Això és el que li va passar fa pocs dies a una jove de Madrid. Va perdre la cartera i  la seva mare va fer una crida a Twitter explicant el que li havia passat i demanant que l'ajudessin a trobar-la perquè dins d’aquella cartera hi havia una cosa amb més valor que qualsevol altra: “una carta de la baralla amb la que jugava amb el seu avi”.

 
De totes maneres el seu tuit es va fer viral, doncs és bonic saber el motiu de la seva desesperació després d’haver perdut la cartera. La mare, @MariLuzLV, diu que ho han intentat tot per trobar-la, però que no han tingut èxit.

 
I vosaltres? Porteu alguna cosa que tingui molt valor per a vosaltres a la cartera o a la motxilla? Expliqueu-nos-ho als comentaris!



L'actor Mikel Iglesias, visita AdolescentsiCat . Parlem amb ell sobre la seva vida, de la seva nova pel·lícula, de com tocar la guitarra...I també li farem passar proves que hem pensat per ell com cantar en directe o respodnre a l'interrogatori íntim!  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: