8 adolescents catalans ens confessen la seva mania [VOL. 4]

per Redacció, el 28 d'abril de 2019 a les 12:50
L'altre dia us vam demanar quines manies teníeu i avui us portem un article amb algunes de les respostes que ens vau enviar. Us sentiu especialment identificats amb alguna?

 


Versió sense playbuzz

- No puc anar a dormir si no he esborrat totes les notificacions de totes les aplicacions del mòbil

- M’agrada tocar les orelles dels altres quan estan fredes

- Em fan molt fàstic els botons que tenen forats

- La meva mania és que quan tinc ganes de fer caca, m’aguanto fins que senti que ja se m’està sortint massa. Ho faig des que tenia 5 anys XD

- Sempre tiro un escopit al vàter quan acabo de pixar.

- Quan estic anant amb cotxe sempre tinc la mania de fer coses rares amb els dits. Per exemple, quan hi ha cotxes aparcats o que es mouen, senyals o barreres metàl·liques de seguretat... just quan el nostre cotxe passa pel costat, doblego el dit. Quan no hi ha res d'això, el torno a estirar. Ho faig amb les dues mans, normalment amb el dit gros. Una cosa molt estranya.

- Quan vaig a casa d'algú per primer cop sempre he d'anar al lavabo i rentar-me les mans per mirar quina olor fa el seu sabó.




L'artista de moda Sofia Ellar, visita AdolescentsiCat al Saló de l'Ensenyament. Parlem amb ella sobre la seva carrera, li proposarem convertir-se en Lil Sofia després de comprovar que té un talent excepcional per cantar rap! I no s'escaprà de respondre les preguntes de l'interrogatori íntim!
Arxivat a:
OCI, mania
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: