ENQUESTA Qui t'hagués agradat que guanyés les eleccions ahir?

per Redacció, el 29 d'abril de 2019 a les 09:41
El PSOE va ser el partit més votat en les eleccions espanyoles d'aquest diumenge, amb 123 escons. La formació de Pedro Sánchez va guanyar 38 diputats respecte als que va obtenir el 2016. El PP va quedar en segona posició i només va aconseguir 66 escons, 71 menys dels que va sumar en les eleccions anteriors. De fet, són els pitjors resultats dels populars en els últims 30 anys.

En tercer lloc s'hi va situar Ciutadans, amb 57 escons, seguit d'Unides Podem i les seves confluències, amb 42, i Vox, amb 24 representants. Per darrere de Vox, hi va quedar ERC, amb 15 escons; JxCat, amb 7; el PNB, amb 6; EH Bildu, amb 5; Navarra Suma, amb 2, Coalición Canaria, també amb 2, i Compromís, el Partit Regionalista de Cantàbria i Coalición por Melilla, amb un escó.

Alguns de vosaltres segurament no vau poder anar a votar, és per això que avui us volem preguntar, qui haguéssiu votat a les eleccions d'ahir? A l'enquesta que hem preparat hem inclòs els 15 partits amb més vots. Trieu la vostra opció:


 


Si no podeu veure el playbuzz, espereu uns segons o torneu a carregar la pàgina.


La Carla Laubalo, visita AdolescentsiCat. Estem acostumats a veure-la fent vídeos des de la seva habitació, amb pijama, riallera, cantant i acceptant challenges d’altres youtubers... Però en aquesta ocasió les proves les hem preparat nosaltres i veurem si supera els challenges del programa...
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: