4 adolescents confessen les històries que han viscut en unes colònies d'estiu

per Redacció, el 1 de maig de 2019 a les 10:00
Arriba una de les millors èpoques de l'any: l'estiu. I amb ell, les colònies. Aquelles setmanes lluny dels pares en què coneixes persones noves i vius moments inoblidables. Moments com aquests que ens heu fet arribar a través de l'enquesta que hem publicat i que compartim amb vosaltres: 

 



Si vols viure experiències com les que has llegit, et recomanem que t'afanyis i t'inscriguis ja a les colònies de L'estiu és teu. Si hi vas, podràs conviure amb els amics i monitors durant uns dies aprenent sobre el que més t'interessi. I és que en aquestes colònies tens l'oportunitat d'escollir entre 14 modalitats diferents: idiomes, teatre, música, arts escèniques, cinema, esport, natura...pots trobar-les totes a la seva pàgina web i també en aquest article.

Que et costa triar-ne només una? No et preocupis: també hi ha modalitats combinades, com les colònies que vam anar a veure nosaltres l'any passat a La Molina, on els participants feien tots tipus d'esport - BTT, vela, caiac..- i també aprenien anglès.

Coses què has de saber sobre les Colònies l'Estiu és teu:
1. Són una proposta de l'Agència Catalana de la Joventut i estan pensades per a joves de fins a 16 anys.
2. Si hi vols anar, ja et pots inscriure a través de la seva pàgina web.
3. Tens el Carnet Jove? Genial, perquè tindràs un 5% de descompte!
4. Si formes part d'una família nombrosa, monoparental i/o acollidora tindràs un 10% de descompte.
Arxivat a:
RÀNQUINGS, colònies, estiu
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: