7 secrets d'adolescents catalans que mai han confessat a ningú [VOL. 355]

per Redacció , 1 de maig de 2019 a les 10:00 |
Arriba una nova edició amb totes les confessions que ens feu arribar a la redacció d'Adolescents.cat!

Per cert, que el llibre 500 SECRETS ADOLESCENTS segueix sent el llibre juvenil més venut d'aquestes últimes setmanes! El preu és de 9,95€, i hi trobareu més de 300 secrets inèdits mai publicats i un recull dels més forts que s'han escrit al llarg d'aquests ultims mesos.

 
 
Versió sense playbuzz

Noi, 16 anys
Estic enamorat de la meva ex. Quan estàvem junts no la vaig apreciar prou i la trobo molt a faltar com a parella. Ara som molt bons amics i ens veiem cada dia a l'insti...no puc suportar veure-la amb el seu nòvio. A sobre sempre apareix quan estem parlant.

Noi, 17 anys
A vegades quedo amb el meu veí per fer sexe oral. El problema és que ell diu que és heterosexual i després de fer-ho sempre està molt distant. No sé si deixar de quedar amb ell... Però és que em posa molt calent.

Noia, 17 anys
Em mola un tio nou de la meva classe. El que passa és que aquest noi és el típic que ha estat amb moltes i tal. Total, que jo per fer-me l'interessant li vaig dir que no era verge, que ho havia fet a molts llocs públics i tal...i ell em va dir de quedar. El problema és que jo mai m'he liat ni he fo**at. És més, ni m'he masturbat. Ho he provat, però no em dóna plaer. Vamos que mai he tingut un orgasme. Ara no sé què fer...

Noia, 16 anys
Els meus amics pensen que sóc molt innocent i tal perquè tinc cara de nena i segons ells també sóc molt infantil... El que no saben és que els dijous (que tinc la casa lliure) em passo les tardes fent servir un vibrador que em vaig demanar per Amazon. M'encantaria veure la seva reacció si s'enteressin jajaja.

Noia, 14 anys
Una amiga meva ho va deixar amb el seu nòvio. Ell i jo sempre ens hem portat molt bé i moltes vegades anàvem tots tres a llocs, total que sóc amiga de tots dos. Ara ell i jo ens hem acabat liant i estic pensant-me molt en serio si perdre-la amb ell.

Noia, 14 anys
Des de fa molt temps tinc el costum de parlar sola, en plan com si hi hagués algú al meu costat i estigues parlant amb aquell algú (a vegades dic coses com – és que veus- o - m'explico?- ) no és que pensi que hi ha algú escoltant-me, simplement és que, com que no puc parlar amb ningú, parlo amb mi mateixa.

Noi, 16 anys
Tinc un complex molt fort amb la meva p*lla. No és que sigui petita, sinó que està com una mica corbada cap a la dreta. Em fa ser molt insegur quan he de lligar o així... A algú més li passa?
Arxivat a:
OCI, secrets
Participació
Noia que parla solaa
Per Anònim el 2 de maig de 2019 a les 20:18
5   1
Jo també ho faig i m'agrada fer-ho. Vaig llegir una vegada que els que parlem sols tendim a ser més intel·ligents....serà veritat?

Polla torčada
Per Anònim el 2 de maig de 2019 a les 17:12
3   1
Tranki es normal

Errrrrorrrr
Per Anònim el 2 de maig de 2019 a les 05:00
4   1
Bo publikeu el d la ke esta enamorada del millor amoc pero esta amv un altre, soc jo i mhe etivocat😂😂

Amor
Per Anònim el 2 de maig de 2019 a les 04:56
4   1
Estic enamorada del meu millor amic però estic de rollo amb un que no m' agrada però nosè si dir-li de deixar-ho xk m'ho passo bé però no m' omple i amb el meu millor amic vaig tenir algo però no crec que vulgui res serio.

like x la nena del vibrador
Per Anònim el 2 de maig de 2019 a les 03:04
9   1
JAJAJA esk puta ama enserio

Parlar sola
Per Anònim el 2 de maig de 2019 a les 01:36
3   1
No fins hi tot avegades el poso el móvil o vaig amb auliculars per fingir que estic parlant amb algu pero parlo sola

Preguntaa
Per Anònima el 1 de maig de 2019 a les 23:49
9   1
Per la del vibrador. Jo vull un però com soc menor no puc anar a una sexshop. I si ho demano per internet ho veurien els meus pares? Alguna idea de com fer-ho? I per la noia que ho va comprar per Amazon? Com ho vas fer per què els teus pares no se n’adonessin?

Per la del vibrador
Per Anònim el 2 de maig de 2019 a les 11:43
8   1
Jo tambe en vull uunn!! Pero no el puc comprar llavors em vaig comprar un desodorant llarg i ufff .... Es una molt bona solucio i nungu sospita re
Hola
Per Anònim el 1 de maig de 2019 a les 23:36
9   4
Q es sexe oral?

wtf putu incult
Per anònim el 15 de maig de 2019 a les 09:51
2   2
haber loko el sexe oral es putu xuparla res de dits ni merdes, es diu oral perque es fa servir la boca t'enteres??? aixo de fer una paja wtf es amb les mans no amb la boca això es basicament preliminarls.
No estic segura
Per Anònima el 2 de maig de 2019 a les 17:58
4   1
És quan l'únic que es fa es bàsicament xupar i fer una palla a la po**a i fer dits i "llepar" el cony
Igual
Per Anònim el 2 de maig de 2019 a les 17:53
3   1
Algú ho pot explicar?
Inocent
Per Anònim el 2 de maig de 2019 a les 16:07
6   1
Sóc fan ahahahaha Mg saber que no sóc la única inocent tio
El nòvio secret
Per Anònim el 1 de maig de 2019 a les 23:07
6   8
Un dia un nen de la classe i jo vam començar a sortir. A mi no m’agradava però volia saber quina senatció era la de tenir parella. No ho vam dir a ningú perquè jo no volia que les meves amigues i les que no ho son, s’enteressin de que estava sortint amb el nen més lleig de la classe. Al cap de tres dies el vaig deixar perqué no volia que ningú ho sapigués. Ni ell ni jo hem dit res a ningú i espero que segueixi sent així. ❤️

Pel del penis torçat
Per Anònim el 1 de maig de 2019 a les 23:04
6   1
El meu novio el té així i sincerament no hi ha cap problema ni es nota cap diferencia a l'hora de tenir relacions, aixi que no t'amoninis :)

per el de la polla com "torçada"
Per Anònim el 1 de maig de 2019 a les 19:57
5   1
Emm sincerament el teu "complexe" es bastant comú. Soc noia i he estat amb bastants nois i sinceramnet no he vist cap k la tingui 100% recta (a lo recta de empalmada no, a lo recta de ser un pal recte sts?), per tant suda, o sigui no importa, ningu té la p*lla perfecta (a més perfecte per mi és una cosa i per algú altre una altra). Així que si algú t'ha de jutjar per la direcció de la teva polla pues chao. Si realment l'altre persona vol amb tu no li importarà, estarà més centrada en estar bé amb tu i disfrutar que no en com és.

per el de la polla com "torçada"
Per Anònim el 1 de maig de 2019 a les 19:57
7   1
Emm sincerament el teu "complexe" es bastant comú. Soc noia i he estat amb bastants nois i sinceramnet no he vist cap k la tingui 100% recta (a lo recta de empalmada no, a lo recta de ser un pal recte sts?), per tant suda, o sigui no importa, ningu té la p*lla perfecta (a més perfecte per mi és una cosa i per algú altre una altra). Així que si algú t'ha de jutjar per la direcció de la teva polla pues chao. Si realment l'altre persona vol amb tu no li importarà, estarà més centrada en estar bé amb tu i disfrutar que no en com és.

la que parla sola
Per Anònim el 1 de maig de 2019 a les 19:48
12   1
jo faig el mateix JSJS a vegades faig com si mantinguessim una discussió amb idees diferents, m'ajuda a veure punts diferents de les coses tot i que tot està al meu cap. pot ser uan tonteria, però ajuda molt

parlar sol/a
Per Anònim el 8 de maig de 2019 a les 23:05
2   0
Jo tmb ho faig pero mes a viat per dintre meu en coses més en plan que dic una frase o algo o mexplico a mi mateix algo i mintento ensenyar algo i per altra part hem dic que no fa falta que m'ho expliqui perque jo ja ho entenc pq tambe ho estic explicant o hem pregunto si he de fer algo o si tinc instints violadors o preguntes molt tenses/intimes com aquestes o si soc gay o homo o bi que passara, si la gent maxepta o si un dels amics que "hem posa" una mica es homofobic... Tambe hem fa por que tinc un amic bi que s'ha liat amb un tiu i el seu millor amic (que despres vaig jo )es com una mica raret i homofobic (una mica) i te la inseguretat de si ha de dirli o no pq es tenen molta conffianca pero... AJUDA
estic boja
Per Anònima el 1 de maig de 2019 a les 18:26
8   1
em posa que em diguin mami ns com ho fare quan tingui fills

Imagina’t
Per Fan de OT2017 el 2 de maig de 2019 a les 07:28
8   1
Doncs quan tinguis fills y et diguin ‘mami’ provocas a la teva parella i ala. A passar una bona estona xd😂
Pel del penis tort
Per Anònim el 1 de maig de 2019 a les 16:21
11   1
Nano, jo tb la tinc torcida, pero cap a l esquerre, es normal. El que passa es que entre amics no es reconeix a causa de la pornografia que tots els famosos la tenen recte i tal, aixo provoca inseguretats, tu tranquil, quan te l hagis de treure no hi pensis i disfruta que sino no tremparas jeje.

Pel dl membre torçat
Per Anònimaa el 1 de maig de 2019 a les 12:16
10   1
És el més normal dl món, no et preocupis per res!!!! I si un dia lligues i aneu a fer-ho, tranqui k no es fixarà i estareu per altres coses xd

Atope
Per Anònim el 2 de maig de 2019 a les 00:04
7   2
Es saber trobar la posició i avall.... no te precupis i foli asta el fondo
... la biblia
Per Anònim el 1 de maig de 2019 a les 10:21
23   3
- (sexe oral amb el veí) bno, està distant pk suposo que no val que dubtis de la seva heterosexualitat. Crec que si et posa podeu continuar quedant, sempre i quant no t afecti que ell sigui distant (pk si t afecta pots acabar sentint-te malament) -és dur superar un ex, però suposo que amb el temps ja no t aniràs sentint malament. Ella ja ha passat pàgina, has d intentar fer el mateix... - uf... D ha de dir que almenys vas aconseguir cridar l atenció: pots fer tres coses 1 explicar-li la veritat 2 dir-li que ja has estat molt intensa aquests dies/mesos i que vols sexe lent amb tranquilitat 3 dir-li que et fa mal la seva poll* (evidentment cada una és diferent així que... ) -(vibrador) jajajjaajaja. Tots(onla gran majoria) tenim aquest costat més ferotge. Unió si els del nostre entorn realment ens coneguessin (en part és traumarien, potser i en altra part veuríem que en realitat tots fem més O menys el mateix) - (noia) jo de tu em plantejava encara més si val la pena una amistat a canvi d un bon físic. I... Si ho parles amb la amiga? Sempre és millor que no pas que s enterin per altres. Podria prendre's malament que vulguis estar amb el seu ex però també podria entendre's. - parlar sola... Sisii a mi m encanta. A vegades tinc com una lluita interna d alteregos i mantinc converses😂 - noi... Tu creus que en plè acte algú mirarà si està encorbada O no? Tranquil home. Tu busca la noia adequada que et faci sentir b i ja està... Tots tenim complexes i a l hora de despullar nos encara més. Tu tranquil

Fes el teu comentari

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari no l'envia un robot publicitari

Un portal de:

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a l'ACPC
 
Amb la col·laboració de: