El Joan t'explica una professió que potser no coneixies i amb què podràs viatjar per tot el món!

per Redacció, el 6 de maig de 2019 a les 16:54
El Joan ha acceptat el challenge que li va proposar la Juliana: ho ha deixat tot per un dia i se n'ha anat a fer de mecatrònic a l'empresa Girbau.

Mecatrònic/a?
Sí, potser el nom d'aquest ofici no et sona, però és una de les professions amb més sortida dins l'àmbit industrial. I és que la majoria d'empreses d'aquest sector necessiten experts en aquest camp.
 

Els mecatrònics/ques són les persones que milloren, arreglen i garanteixen el funcionament de les màquines a la indústria. És a dir, són la versió moderna i actual del manteniment electromecànic tradicional. En aquesta professió es comença amb el muntatge i reparació de màquines senzilles i es pot evolucionar fins a línies completes amb robots inclosos. Així doncs, és un ofici en plena evolució, on el límit tecnològic i de feina l'acostuma a posar la pròpia persona.
 

A més a més, si t'agrada viatjar, amb aquesta professió ho tens molt fàcil, ja que una de les activitats més demanades dins la mecatrònica és l'assistència en màquines que els fabricants han venut a tot el món!

Et deixem amb més informació sobre aquesta professió perquè no et quedin dubtes. Ah, i d'aquí poc, si el Marcos Franz accepta el repte, et seguirem descobrint el món de la indústria.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: