Vols conèixer quin tipus de cos tens?

per Redacció, el 3 de maig de 2019 a les 16:21
Saber el tipus de cos que tens et pot ajudar molt a l'hora de millorar els teus looks.

Si bé és cert que tots som únics i diferents, hi ha 3 formes de cos que són molt habituals: la de triangle, la de rectangle i la de rectangle invertit, tal com explica la professora d'Assessoria d'Imatge de Thuya Escuela en aquests tres vídeos:
 

Judith Arnabat ens dóna trucs per triar aquelles peces que més ens afavoreixin en funció de la nostra figura. Consells que ens poden ser molt útils a l'hora d'anar comprar roba i seleccionar el que tenim a l'armari.

Si t'apassiona la moda i l'assessoria d'imatge, a Thuya Escuela pots formar-te amb el seu Grau Superior d'Assessoria d'Imatge Personal i Corporativa. Si vols més informació, pots omplir sense cap compromís el formulari que trobaràs més avall.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: