Aquesta influencer escampa aquesta mentida i tothom se la creu

per Adolescents.cat, el 5 de maig de 2019 a les 11:24
T’agradaria anar a Coachella? Doncs a la influencer Gabbie Hanna sembla ser que també, però com que no hi podia anar va decidir fer un curiós experiment social.

Durant els dies del famós festival, la Gabbie va penjar més de 40 Instagram Stories i 4 publicacions fingint que era a Coachella. Tot això ho va fer per recordar als seus seguidors i seguidores que la vida no sempre és tan perfecta com la veiem a Instagram, i que moltes vegades el que veiem no és ni real.

 

La Gabbie va pujar un vídeo a Youtube, xarxa en la que va començar, explicant com va maquinar aquesta mentida i explicant detalladament els motius pels quals ho va fer: “Ningú té una vida tan perfecta com la que mostra. Crec que les xarxes socials són una de les millors coses que han passat, si mantens una balança equilibrada de donar-te compte que no pots comparar-te amb les imatges d’altres persones”, explica la Youtuber.


 

El vídeo ja té més de 3 milions de visites a Youtube i comença amb unes impactants imatges que mostren la fotografia original vs. l’editada amb Photoshop. Assegura que s’ho va passar molt bé fent l’experiment!

Aquí teniu el vídeo, què en penseu?



Cal recordar que fingir les vacances és una nova moda a Instagram. De fet, hi ha una pàgina web de Nebraska que ofereix packs enfocats a que els teus followers creguin que te n’has anat en algun lloc molt guai quan en realitat potser has estat a casa mirant pelis i sèries. Està clar que això no és gens sa, les xarxes socials no són la realitat. La realitat s’ha de viure en carn i os.



La Carla Laubalo, visita AdolescentsiCat. Estem acostumats a veure-la fent vídeos des de la seva habitació, amb pijama, riallera, cantant i acceptant challenges d’altres youtubers... Però en aquesta ocasió les proves les hem preparat nosaltres i veurem si supera els challenges del programa...
Arxivat a:
ACTUALITAT, influencer
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: