Per què avui se celebra el dia mundial d'«Star Wars»?

per Redacció, el 4 de maig de 2019 a les 11:03
"Star Wars" va néixer a partir d'una publicació al diari britànic "London Evening News" del 4 de maig del 1979, que deia que els membres del Partit Conservador del Regne Unit felicitaven Margaret Thatcher pel seu càrrec de Primera Ministra. "May de 4th Be With You, Maggie. Congratulations" (Que la força t'acompanyi, Maggie. Felicitats), deia el diari.
 

Aquesta frase et deu sonar bastant, oi? Es va convertir en la frase icònica de la saga, igual que el número 4 també va ser realment important pel seu creador, George Lucas. Tot i això, la frase no es va popularitzar fins al cap d'uns anys.

 

Què passa al llarg del dia d'"Star Wars"?

Arreu del món els fans de la saga fan múltiples esdeveniments relacionats amb l'univers de la Guerra de les galàxies, com ara maratons de pel·lícules, concursos de disfresses o cosplay, etc.
 

En canvi, hi ha uns seguidors de la saga que s'esperen fins al dia 5 de maig per treure el cap, ja que celebren "La venjança dels Fith", en honor a l'Episodi 3 de la saga, "La venganza de los Sith", que són els seguidors del Cantó Obscur de la Força, i són els enemics naturals dels Jedi.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: