Troben viva l'estudiant de la UAB desapareguda a París

per NacióDigital, el 8 de maig de 2019 a les 19:47
La policia francesa ha localitzat, amb vida, Natalia Sánchez Uribe, l'estudiant de 22 anys de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) que havia desaparegut a París, ciutat on estava cursant un Erasmus,  concretament a l'Escola d'Economia de la Sorbona. Les mateixes autoritats franceses i el ministeri d'Exteriors espanyol informen que la jove es troba en "bon estat", però que està "desorientada". La noia, que cursa la carrera d'Economia al centre universitari català, estava il·localitzable des de l'1 de maig. Van ser els seus companys de pis els que van denunciar la desaparició a la policia.


Segons han recollit diversos mitjans en els darrers dies, una de les amigues de la desapareguda va indicar que feia un mes que la noia se sentia "perseguida" i que havia fet saber que volia tornar a Mallorca perquè se sentia sola i aclaparada. Aquest dilluns van trobar-se el seu mòbil personal i el seu ordinador portàtil dins d'una motxilla.

El cos de seguretat espanyol va col·laborar en la investigació aportant una mostra d'ADN de la jove a la policia francesa. Els pares de la noia, originaris de Granada però residents a Mallorca, es van desplaçar fins a la capital francesa poques hores després que saltés la notícia.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: