patrocinat

Vols viure un estiu inoblidable en un dels racons més bonics de Catalunya? Aquesta proposta t'interessa!

per Redacció, el 10 de maig de 2019 a les 13:55
Ja arriba l'estiu i les classes són a punt d'acabar-se! És per això que avui et volem parlar d'una molt bona opció per a aquestes vacances si t'agrada el món de la moda i la televisió: #AVANTCAMPBYFRANCINA. En aquests campaments, organitzats per Francina Models, viuràs una experiència inoblidable i t'emportaràs amigues per tota la vida.

 

Quan i on es fan? Doncs del 6 al 20 de juliol en un dels racons més idíl·lics de Catalunya: la Cala Montjoi, a la Costa Brava. Si hi vas aprendràs a ser model de la mà de les millors professionals del sector! T'ensenyaran a desfilar, et faran classes de perruqueria, maquillatge, acting, fotografia, estilisme, nutrició i menjar saludable, ioga, fintes, dance...I a sobre hi haurà masterclass amb models professionals i càstings amb les millors agències internacionals.

Què inclou
#Avantcampbyfrancina?
Els campaments inclouen 14 nits d'allotjament amb pensió completa en una habitació compartida, totes les classes i activitats que t'hem explicat, un dia a PortAventura World, excursió en barca a Cadaqués, visita a Barcelona, sessió de fotos i book i dieta personalitzada.

Si vols més informació, pots omplir sense cap compromís el formulari que trobaràs més avall:




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: