Per què aquest famós model li envia un «direct» al President?

per Adolescents.cat, el 15 de maig de 2019 a les 10:30
Segur que coneixeu al famós model i i actor, Jon Kortajarena. Ha desfilat en passarel·les de tot el món i ha participat en pel·lícules com “Pieles” i sèries com “Quantico” o “La Verdad”. Ara el ‘crush’ de @lavecinarubia està en plena promoció d’Alta Mar, la nova sèrie espanyola de Netflix.

Més enllà de tot això, Jon Kortajarena porta molt temps lluitant contra el canvi climàtic. Està molt conscienciat sobre aquest problema mediambiental i sovint en parla a les seves xarxes socials. Ara, el model ha decidit fer un pas més en la seva lluita, tot i saber que “potser no serveix de res": Enviar-li un 'direct' d’Instagram al President del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez.

 

“No és una qüestió d’idees polítiques, és una necessitat de la nostra societat”, deia Kortajarena a la descripció del post. El missatge ja té milers de likes i comentaris positius.


La pregunta ara és: respondrà el missatge Pedro Sánchez? Jon Kortajarena va dir per Instagram Stories que el President havia llegit el seu missatge, però de moment no ha obtingut resposta.

El que és segur, és que hem de seguir lluitant individualment i col·lectivament per salvar el planeta!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: