Demà comença el Saló del Cinema i les Sèries: t'expliquem tot el que hi podràs trobar!

per Adolescents.cat, el 16 de maig de 2019 a les 10:20
Us agraden les pel·lícules i el món audiovisual? Doncs no us podeu perdre el Saló del Cinema i les Sèries que es farà aquest 17, 18 i 19 de Maig a la Farga de L'Hospitalet.

Hi haurà més de 100 expositors, 35 xerrades i 12 activitats i tallers perquè pugueu conèixer de prop l'àmbit de la ficció i descobrir els secrets que m'amaguen rere la gran i la petita pantalla.

I quant val anar-hi? Doncs amb el Carnet Jove l'entrada per un dia us costarà menys de 5 euros. L'únic que heu de fer és seleccionar la promoció "carnet jove" quan adquiriu els tiquets i introduir el vostre DNI.

Us deixem amb algunes de les activitats més destacades del Saló del Cinema i les Sèries d'aquest 2019.

 
Arxivat a:
CARNET JOVE, sèries, cinema
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: