Aquest ofici serà un dels més demandats en el futur: t'expliquem tot el que n'has de saber

per Redacció, el 20 de maig de 2019 a les 15:00
T'imagines poder fabricar qualsevol objecte utilitzant només un ordinador i una impressora? Doncs has de saber que si ho vols, ja pots fer-ho. I no només això, sinó que a més pots dedicar-t'hi professionalment.

Com? Formant-te com a tècnic/a en disseny i impressió 3D, un dels oficis que més està creixent i que més demanda tindrà en un futur. Si tens dubtes sobre aquesta professió, tranquil/·la: la Suu s'ha sumat al repte #challengeindustria i se n'ha anat a passar un dia a l'empresa AIRKDrones per descobrir-te aquest ofici.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La @tontaca13 ha acceptat el repte del @marcosfranz i s'ha sumat al #ChallengeIndustria de Creacció. Amb ella descobrim la professió de "Tècnica de disseny i impressió 3D" a @airKdrones, una feina que sorprèn pel poder de les impresores 3D i on necessitaràs ser creatiu i pensar en dissenys funcionals. Com veieu a la Suu? A qui haurà reptat a seguir el #ChallengeIndustria? 🤔 · Aquest challenge d'avui és un projecte incentivat per @sbdtreballempresa @sabadell_cat @ajuntamentripollet @IndustriaMESdona i @dibacat #MetallVallès #OcupacióIndústria #Sabadell #BarberàdelVallès #CastellardelVallès #Ripollet #EconomiesLocals #Centrem #PIMEC #Eurecat #ASCAMM #jovullser #impresssio3d #indústria #vocacions #futurprofessional 🙌🙌

Una publicación compartida de Adolescents.cat (@adolescents_cat) el


Tal com pots veure en el vídeo, la tasca principal dels professionals d'aquest àmbit consisteix a dissenyar amb l'ordinador o escanejar en 3D l'objecte que es vol fabricar. Un cop fet, el disseny s'imprimeix tridimensionalment i es comprova que tot funcioni correctament.
 

A més de crear peces per a drones, com fa la Suu, el sector de la impressió 3D té moltes altres possibilitats. De fet, és una tecnologia revolucionària que cada vegada està més present a la indústria tèxtil, del metall, alimentària, d'automoció, a la construcció i també al sector de la salut. Per tant, si t'hi dediques, tindràs l'oportunitat de treballar en molts àmbits diferents.

Per saber més sobre aquest ofici, pots consultar les dades que trobaràs a continuació. Ah, i d'aquí poc, si l'Àlex Gibert accepta el repte, et seguirem descobrint el món de la indústria.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: