8 adolescents catalans ens confessen la seva mania [VOL. 6]: t'hi sents identificat?

per Redacció, el 23 de maig de 2019 a les 12:04
L'altre dia us vam demanar quines manies teníeu i avui us portem un article amb algunes de les respostes que ens vau enviar. Us sentiu especialment identificats amb alguna?

 


Versió sense playbuzz

- "Xupar"/mossegar els bolis. No ho puc evitar.

- Sempre m'he de menjar les postres amb una cullera gran.

- Caminar pel carrer sense trepitjar les línies o un únic color del pas de zebra.

- Sempre que entro a casa he de picar el timbre abans, encara que sàpiga que no hi ha ningú xD.

- M'agrada aixecar-me amb el peu dret literalment. Si veig que vaig a posar primer l'esquerra, m'aturo, perquè penso que si no potser tindré un mal dia, com diu la frase...

- En els partits sempre utilitzo el mateix top d'esport, els mateixos mitjons i em faig una trena. Crec que així tindré bona sort.

- No m'agrada gens que em toquin amb els peus ni jo tocar-los als altres. Em fa molta cosa.

- No puc barrejar el primer amb el segon. Puc començar pel segon, però no m'agrada que m'ho posin tot al mateix plat perquè es barregen els gustos.



Arxivat a:
OCI, mania
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: