4 mentides molt fortes sobre la regla que hi ha gent que encara es creu

per Adolescents.cat, el 29 de maig de 2019 a les 10:43
La regla ha estat un tema tabú durant molts anys. De fet, les nostres mares i àvies havien rebut una educació escassa i plena de mites i mentides entorn de la menstruació. Segur que a més d’una li havien dit que no es podia banyar durant la regla ni tenir relacions sexuals.

Actualment, per sort, les noies coneixem molt millor el nostre cos i podem menstruar més tranquil·lament (hi ha algunes coses a acabar de millorar). Ara bé, hi ha països com Burundi o Malawi on les noies segueixen patint conseqüències gens fonamentades pel sol fet de menstruar.

Per donar visibilitat a això, Moderna de Pueblo ha fet un seguit de vinyetes il·lustrades en les que es pot veure algunes d’aquestes mentides greus sobre la menstruació que es diuen a alguns llocs del món:

 
 

Moderna de Pueblo ens anima a col·laborar entre dones i amb associacions que ajudin a les dones menys afavorides arreu del món.

Aquesta reflexió fa que ens sentim inevitablement afortunades, què en penseu de tot plegat? Vosaltres heu sentit mai algun mite o mentida relacionat amb la menstruació?



L'exconcursant d'OT, Carlos Right, visita AdolescentsiCat. Ve a presentar-nos el seu primer àlbum: 'Atracción'. Carlos Right ens cau molt bé i ens enamora amb el seu somriure, però no s'escapa dels jocs que li tenim preparats ni de respondre TOTES les preguntes del nostre temut interrogatori íntim.  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: