Així és com aquesta coneguda influencer ha estat enganyant als seus seguidors

per Redacció, el 29 de maig de 2019 a les 12:25
Paula Gonu ha enganyat els seus gairebé 2 milions de seguidors durant 24 hores. Així ho ha explicat ella mateixa en un vídeo a Youtube on ha confessat que el seu últim viatge ha estat fingit.

"No vam anar a Eivissa, ni tan sols vam posar un peu al carrer, vam estar 24 hores mentint" afirma la influencer. Això sí, convertir la mentida en creïble va requerir cert esforç.


Tal com podeu veure en el vídeo, ella i l'Álex Chiner van idear tot tipus de trucs per recrear paisatges eivissencs i situacions típiques de viatge. Per exemple, van fer servir una tassa de vàter per fingir la finestreta d'un avió i van aprofitar pòsters i revistes per elaborar situacions fictícies en restaurants i platges.


Amb aquestes vacances inventades, Paula Gonu ha volgut demostrar que mentir a través de les xarxes socials és molt senzill i és per això que no ens hem de creure tot allò que hi veiem encara que sembli 100% real. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Para los que aún no sabéis LA VERDAD DE TODO, tenéis el link arriba para saber cómo fingí todo y os engañé🙏🏽🔥

Una publicación compartida de 🐭PAULA GONU (@paulagonu) el


No és la primera vegada que una influencer porta a terme un engany d'aquest estil. El mes passat Gabbie Hanna també es va inventar una escapada al festival de Coachella per conscienciar els seus seguidors que les xarxes socials no són la realitat. La realitat s'ha de viure en carn i os.
Arxivat a:
ACTUALITAT, Paula Gonu
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: