7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 30 de maig de 2019 a les 12:06
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia.

Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 


Versió sense playbuzz

Noia, 14 anys
Anem al cau juntes, tu ets tercer any i jo primer. Sempre em toques el cul ‘en plan’ conya i dius que tinc molt bon cul però el que no saps és que cada cop que ho fas em vénen ganes de girar-me i plantar-te un petó i saciar les meves ganes de poder tastar els teus llavis tan perfectes. Sé que mai tindré valor per fer-ho, però si t'adones de qui sóc i penses el mateix, fes-ho si us plau. Fes-ho. Perquè jo no puc...

Noia, 17 anys
Porto ja 3 mesos enamorada de tu i és una de les millors sensacions del món. El primer cop que et vaig veure i vaig poder abraçar-te... Serà per mi el record més feliç de la meva vida, espero que sàpigues qui sóc, t'estimo. 6+2 és 3.

Noi, 18 anys
Hem coincidit bastantes vegades al mateix vagó al Metro a la L1 a la vermella a les 15:20 més o menys. Puges a Navas, baixem a Espanya i després a Palau Reial. Ets una noia amb serrell i els cabells rossets tirant a castany i tens la motxilla lila-rosa. Sóc un noi que sempre va amb auriculars, digue’m alguna cosa algun dia que ens tirem mirades.

Noia, 14 anys
No se si llegiràs aquest article, però et vaig deixar marxar quan t'estimava més que a ningú. Cada dia et veig a l'institut i em fa molt mal... Vam sortir a finals de març i vas ser el meu primer amor.. Espero que et sentis al·ludit i que m'obris pel whatsapp o em diguis alguna cosa.

Noia, 16 anys
Tots els dies busco la teva mirada, si llegeixes això sabràs qui sóc. Anem al mateix institut, i ni que la teva nòvia sigui amiga meva, no he pogut evitar enamorar-me de tu. No ho sento, la veritat, només et demano que t'acostis i que em parlis. Que puguem intercanviar somriures sense sentir-me culpable. Fins demà.

Noia, 16 anys
Cada dia et busco amb la mirada a l'insti. Fas batxillerat, així que gairebé mai et veig. Em fixo en tu sobretot als matins, quan et poses allà al costat de l'entrada a parlar amb els teus amics. Em fixo en el teu somriure i sobretot en els teus ulls verds, on sempre em perdo. No sé si llegiràs això, però si ho fas vull que sàpigues que la noia màgica et troba a faltar... i et segueix estimant.

Noi, 14 anys
M'agrades des de 5è de primària. Ara fem 3r d'ESO i cada vegada que et veig, sento un "pessigolleig" a la panxa. Trobo que tens uns ulls preciosos i ets la noia més maca que he conegut. Espero que tu també sentis el mateix per mi. Som molt amics i tenim molta confiança entre nosaltres. Llegeixes ADOLESCENTS.CAT i t'agrada molt. Espero que llegeixis això i sàpigues qui sóc.






L'actriu Mireia Oriol, una de les protagonistes de Les de l'hoquei, visita AdolescentsiCat. Parlem amb ella sobre el seu paper a la sèrie de TV3 i també sobre la seva carrera. Com sempre, li farem respondre l'interrogatori íntim i li farem superar les proves del programa!
Arxivat a:
OCI, indirectes, crush
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: