Digues quins colors de roba fas servir més i et diré què transmeten

per Redacció, el 31 de maig de 2019 a les 12:45
Els colors ens transmeten sensacions i emocions. Així doncs no és d'estranyar que de vegades, inconscientment, triem la roba que ens posem en funció de com ens sentim. Almenys així ho asseguren els experts en psicologia del color. Si voleu saber l'efecte que causen els colors que triem en els altres, us deixem amb el llistat elaborat per psicòlegs al Huffington Post i a InStyle.


 


Versió sense playbuzz
Negre
El color negre expressa control, elegància i també autoritat. És per això que es recomana evitar-lo en entrevistes de feina: reflectir que sempre volem tenir el control no és una bona manera de presentar-nos, asseguren els experts.

Blau
El blau transmet confiança i pau i està associat a la lleialtat. Al contrari del negre, és un molt bon color si volem causar una impressió positiva en una entrevista de feina.

Blanc
El blanc és el to de la llum, la puresa i la salut. És per això que, tradicionalment, les núvies porten vestits d'aquest color i els i les metges es vesteixen amb bates blanques. 

Vermell
El vermell transmet passió i valentia. De fet, està associat a l'impuls i la sensualitat. Diversos estudis científics han comprovat que és el to que ens resulta més atractiu: per tant, si heu quedat amb la persona que us agrada, el vermell és una bona aposta.

Groc
El groc és enèrgic, alegre i transmet optimisme. Segons els experts, és ideal fer-lo servir quan necessitem motivació extra per estudiar o treballar.

Taronja

El taronja expressa entusiasme i determinació. Les persones que acostumen a optar per aquest color solen ser extravertides i sociables.

Verd
El verd transmet sensació de llibertat i calma i està associat a l'esperança i la bona sort. De fet, d'acord amb els experts, és el color "que més ens tranquil·litza".

Lila
El lila transmet espiritualitat i intuïció i es vincula i la riquesa i la prosperitat. Les persones que vesteixen sovint amb aquest color acostumen a ser creatives i sensibles.

Marró
El marró transmet autenticitat i estabilitat. D'acord amb els psicòlegs és un molt bon color per a gairebé totes les ocasions, a causa de la seva neutralitat.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: