Hem entrevistat Federico Moccia i ens ha explicat això

per Redacció, el 6 de juny de 2019 a les 13:16
"Per mi explicar històries no és una feina, és una passió". Així ens ho assegurava l'escriptor Federico Moccia en l'entrevista que li vam fer dimarts al restaurant Amassame .

L'autor va ser a Barcelona per presentar el seu últim llibre, Mil nits sense tu, i per reunir-se amb els seus fans. De fet, just després de parlar amb nosaltres va participar en un Meet & Greet amb algunes de les seves seguidores, entre les quals hi havia les guanyadores del sorteig que vam fer a Adolescents.cat.


Durant la conversa, l'escriptor ens va explicar com havia canviat la seva manera de veure el món i l'amor amb els anys i ens va confessar els personatges amb què se sentia més identificat. Ho podeu veure en el vídeo que trobareu més avall -podeu activar els subtítols per seguir-la millor-. 

De què tracta Mil nits sense tu? Aquest llibre és la segona part d'Aquesta nit digues que m'estimes, una història d'amor que va deixar els lectors intrigats quan la Sofia va marxar a Rússia a buscar una segona oportunitat per viure la seva passió per la música. Prenent aquesta decisió, deixava enrere els seus dos grans amors, Andrea, el seu marit, i Tancredi.

En aquesta nova entrega la Sofia torna a Itàlia convertida en una gran pianista, i ho fa per posar ordre a la seva relació amb l'Andrea. Però el cor té raons que la raó no entén i en el moment més inesperat i de la manera més inoportuna possible, l'amor torna a la seva vida. Tot i que la Sofia no confia gens en ell, Tancredi és un home enamorat que mai s'ha rendit a la primera. Sofia i Tancredi, Tancredi i Sofia: una història d'amor que supera el pas del temps i tots els obstacles de la vida.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: