4 idees per donar una segona vida als objectes que ja no fas servir

per Redacció, el 6 de juny de 2019 a les 19:00
Hi ha petits gests que tots i totes podem fer per contribuir a frenar el canvi climàtic i un d'ells és el de donar una segona vida als objectes que ja no fem servir.

I és que molts cops llencem les coses sense parar-nos a pensar en l'impacte negatiu que tenen els residus en el medi ambient.

És per això que l'Agència Catalana de Residus ha impulsat la campanya Fes-lo de nou. Una iniciativa de la Generalitat de Catalunya que vol conscienciar sobre la necessitat, les opcions i les oportunitats d'allargar la vida útil dels recursos i productes.

Així ens ho van explicar ells mateixos quan els vam a visitar l'Anticontenidor, un espai que van instal·lar durant uns dies a Barcelona per informare sobre aquest tema i on oferien tallers gratuïts de reparació d'objectes, com podeu veure en el vídeo.

Ara bé, si voleu donar una segona vida a un aparell o a uns pantalons, per exemple, l'única opció que teniu no és reparar-los. També podeu: regalar-los, vendre'ls o donar-los. Us n'expliquem més detalls:

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: