patrocinat

Per què fer el Batxillerat Humanístic sí que té futur

per Redacció, el 10 de juny de 2019 a les 10:35
Molts cops es parla del boom dels professionals tecnològics i de com les empreses sol·liciten persones formades en aquest àmbit. El que potser no sabíeu és que aquesta situació està fent augmentar la necessitat de professionals humanístics.

I és que els perfils humanistes, des de filòsofs fins a psicòlegs, aporten una visió ètica i reflexiva totalment imprescindible en qualsevol empresa. Sí, en les dedicades al món tecnològic també.

De fet, en un futur molt proper, els sociòlegs, psicòlegs i filosos seran els encarregats d'entrenar i ensenyar als robots i vehicles autònoms a prendre decisions! Així doncs, si esteu a punt de fer Batxillerat, que sapigueu que optar per l'humanístic és una molt bona opció.

Un dels centres que ofereix aquest Batxillerat, és Salesians Sarrià. Una escola pionera en l'aplicació de noves metodologies i recursos per treballar a les aules. A més a més, ofereix altres avantatges com:


 


Si voleu saber més sobre Salesians Sarrià, podeu visitar la seva web i també omplir, sense cap compromís, el formulari que trobareu més avall

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: