5 adolescents catalans ens confessen el moment més vergonyós que han viscut [VOL.8]

per Redacció, el 16 de juny de 2019 a les 10:00
Tots hem viscut alguna situació en què ens hem mort de vergonya: un moment incòmode d'aquells que no s'oblida. L'altre dia us vam demanar que compartíssiu una d'aquestes experiències amb nosaltres i avui us portem un recull d'algunes de les respostes.  

 

Versió sense playbuzz

- Fèiem un dinar familiar a casa meva i vaig anar al lavabo amb el mòbil. Sense voler se'm va obrir el porno de l'historial i tenia el mòbil connectat a l'altaveu del menjador...El vaig treure ràpid, però diria que tothom ho va sentir per les cares que van fer quan vaig tornar.

- Estava fent un polvo amb el meu nòvio a casa seva i just quan jo estava arribant a l'orgasme, se mare va entrar a casa. L'habitació està al costat de la porta d'entrada i segur que em va sentir cridar. El pitjor és que quan vaig sortir de l'habitació em va dir: no et preocupis, no passa res. Mare meva em vaig morir de la vergonya.

- A 1r d'ESO no sé per què però a última hora havia d'anar al lavabo més d'una vegada i em feia vergonya demanar dos cops per sortir a la mateixa classe. Un dia em vaig acabar pixant a sobre...per sort ja tothom estava marxant. Ho vaig passar fatal.

- Quan tenia uns 11 anys, acompanyava cada divendres al meu pare al Mercadona perquè sempre ens trobàvem al nen del qual estava enamoradíssima...Total que un divendres me'l vaig trobar i em vaig quedar empinadíssima mirant-lo. Estava tan empanada observant-lo, que vaig xocar contra una caixa de mandarines i van caure totes a terra! Mai havia passat tanta vergonya en la vida.

- Un dia, érem a classe de català, i estàvem llegint una lectura. Lo típic, un per un i tothom en silenci. Estava asseguda al costat del meu lio i em va tocar llegir a mi. Ell em va voler posar mà, per fer-me posar nerviosa. Just aquell dia tenia la panxa fatal. Total, que mentre llegia i em tocava (amb tota la classe en silenci), em vaig tirar un pet que flipes xd.
Arxivat a:
OCI, vergonya
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: