17 aliments que et pots menjar igualment encara que hagin caducat

per Redacció, el 15 de juny de 2019 a les 10:00
Segurament quan compres aliments tens per costum mirar la data de caducitat dels productes que agafes (i si no, doncs hauries). Et pots trobar amb dues possibilitats: trobar una data de caducitat o una data de consum preferent. Quina diferència hi ha? Si es consumeixen després de la data, els primers poden posar en risc la teva salut; pel que fa al segon grup, aquests no són perillosos.

Aquests són els 17 aliments, segons l'OCU, que pots consumir dies o setmanes després de la data de consum preferent (sempre i quan no estiguin oberts ni presentin indicis d'estar manipulats o deteriorats):


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: