Han creat aquesta nova carrera i la gent està flipant, tu la faries?

per Adolescents.cat, el 12 de juny de 2019 a les 10:50
 "Tens problemes amb les stories d'Instagram perquè se t'obre sempre la mateixa notícia? T'expliquem com arreglar-ho. Després d'obrir un link i veure la notícia, si vols veure l'article de la següent story, surt d'Instagram i torna-hi a entrar. D'aquesta manera evitaràs visualitzar tota l'estona el mateix link. Es tracta d'un "problema" detectat només en els iPhones. Si tens un Android hauries de veure-ho tot correctament". 

Un jove sud-coreà proposa a una companya de classe passar la tarda junts. En sortir de classe caminen junts, compartint somriures tímids i una conversa vacil·lant. En algun moment les seves mans també es toquen. Fins aquí tot correcte, podria ser una cita normal i corrent. Si no fos, però, perquè es tracta d'un examen final d'una assignatura anomenada Gènere i cultura.


La Universitat de Sejong, a Seül, ha creat una nova carrera i se n'està parlant arreu del món, ja que s'hi ensenyen relacions sentimentals, amor i sexe. Les places per fer aquest curs universitari s'ocupen en només 3 minuts!
 

I per què Corea del Sud ha creat un grau universitari com aquest? Les dades més recents de l'Institut Coreà de Salut i Assumptes Socials (KIHSA) demostren que el 2018 el país va tenir el nombre de matrimonis més baix dels últims 46 anys. Una enquesta feta a solters d'entre 20 i 44 anys, indicava que només un 26% dels homes i un 32% de les dones tenien parella, i que es devia a una decisió personal. Així doncs, és un dels països on hi ha més joves solters.

Això es deu, en gran part perquè tenen un mercat laboral molt competitiu, es diu que només un de cada deu estudiants que es graduen, aconsegueixen una feina a temps complet el següent mes.

Així doncs, és un país on costa molt desenvolupar-se en l'àmbit personal i les relacions entre persones són cada cop són més pobres. És per això que aquests estudis sobre relacions sentimentals, amor i sexe poden ajudar als i les joves en tot el que té a veure amb el terreny personal i sentimental.

Creus que una carrera universitària com aquesta tindria èxit i sentit aquí? Què en penses?



El youtuber Malbert visita AdolescentsiCat. S’ha fet famós criticant vídeos músicals i també fent “challenges” com el vídeo viral “Comiendo una semana con 1 euro al día”. Triomfa a Espanya i a Sud-amèrica, però el que molta gent no sap és que és català. Com sempre, li farem respondre l'interrogatori íntim i li farem superar les proves del programa!  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: