Una altra cagada molt bona en un examen, t'ha passat mai?

per Adolescents.cat, el 17 de juny de 2019 a les 09:12
Es nota que els últims dies tothom ha estat i està en època d’exàmens, i és que se n’ha parlat molt a les xarxes socials i ha donat per fer-ne moltes bromes i “memes”.

Fa pocs dies us parlàvem d’una cagada monumental en un examen, doncs bé, us en portem una altra que també ha triomfat a Twitter.


Un noi que es diu Daniel ha publicat els missatges que li havia enviat la seva amiga Carlota abans d’un examen.

Fins aquí tot pot semblar normal, el problema és que la Carlota anava enviant missatges al seu amic Daniel amb la por d’arribar tard a l’examen i ell no responia. Normal, eren les 3:46 de la matinada i ella s’havia ben confós amb l’hora.

 
El tuit amb la captura de pantalla s’ha fet viral i ja té més de 10.000 retuits. Arran d’aquest missatge molta gent també s’ha animat a explicar les seves pròpies experiències i cagades:
 
T’ha passat mai alguna cosa semblant?
Arxivat a:
ACTUALITAT, cagada, examen, viral
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: