Aquest tatuatge té un gran missatge que està fent la volta el món, te'l faries?

per Adolescents.cat, el 17 de juny de 2019 a les 09:23
El racisme i la xenofòbia són un problema real arreu del món, i encara que pugui semblar que cada cop hi ha més tolerància, cada dia passen coses que demostren que això no és així.

De fet, el món cada cop està més dividit, ja sigui per política, per religió, per cultura, per classes socials... És per això que la web de viatges Momondo es va plantejar què és allò que ens uneix a totes les persones del món i han fet una iniciativa per connectar diferents persones del món a nivell humà.


61 persones de tot el món van anar fins a Londres i van oferir voluntàriament el seu cos per explicar la seva història i les seves ganes d’unir el món a través d’un tatuatge, fet pel reconegut tatuador Mo Ganji.

El millor de tots aquests tatuatges és que estan connectats entre sí, donant un missatge de tolerància i demostrant que realment tots i totes som el mateix. “Fins on arribaries per unir el món?”, pregunta Momondo, “el món no pot decaure si t’atreveixes a connectar”, afegeixen.




És molt important que vegis el vídeo, no et deixarà indiferent. T’atreviries a fer-te aquest tatuatge?

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: