8 coses que la gent es penedeix d'haver fet durant l'adolescència

per Redacció, el 19 de juny de 2019 a les 13:29
"Què us penediu d'haver fet durant l'adolescència?" Aquesta és la pregunta que un usuari de Reddit va llançar a la xarxa social ja fa gairebé 2 anys. Ara el fil de conversa que va obrir acumula centenars de respostes i alguns mitjans estan fent un recopilatori amb les millors contestacions. Us en portem algunes:


 


Versió sense playbuzz

- "Obsessionar-me amb tots els meus crushes. Quina pèrdua de temps i energia més grans..."

- "No atrevir-me a dir-li res a la persona que m'agradava".

- "Ser massa vergonyós i reservat".

- "Desaprofitar les oportunitats de fer nous amics. Em pensava que no li agradava a ningú, però en realitat no m'estimava prou a mi mateixa i no "em permetia" conèixer gent nova. Hauria d'haver-me valorat més".

- "Em fa ràbia haver donat massa importància al que els altres pensessin de mi".

- "No rentar-me prou les dents. Per culpa d'això als 18 anys vaig patir un dels dolors més intensos que he sentit mai. Ara tinc 5 implants".

- "Haver-me barallat amb la meva mare. Ara, cada cop que la cago, la vaig a veure perquè em doni els consells que vaig rebutjar quan era adolescent".

- "No haver passat temps amb la meva família. Per mi els meus amics eren el més important i ignorava els meus pares. Ara ja gairebé ni em parlo amb el 98% d'aquells amics i m'adono que no vaig invertir bé el meu temps".
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: