Si et concedissin 3 desitjos: què demanaries?

per Redacció, el 20 de juny de 2019 a les 10:47
Si et concedissin 3 desitjos: què demanaries? Pensa-ho amb calma durant uns segons i després continua llegint.

Què, ja els tens? Doncs ara mira el vídeo que va publicar el grup Arnau Griso fa uns dies amb la col·laboració de l'ONG Petits Detalls.


Com pots veure, els artistes formulen la mateixa pregunta que t'acabem de fer a un grup de nens a Espanya i a Uganda (l'Àfrica).


Les respostes d'uns i altres són completament diferents. Mentre que molts dels alumnes espanyols somien en conèixer els seus ídols o en treballar del que més els hi agrada, els estudiants africans tenen com a desig menjar bé o poder dormir en un bon llit.

Amb aquest vídeo, el grup pretén mostrar la realitat d'un dels països més pobres del món i fer reflexionar la ciutadania sobre el consum i la manera de veure el món. Després de veure'l, canviaries alguns dels desitjos que havies pensat?
Arxivat a:
ACTUALITAT, desitjos
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: