Les noies guanyadores del concurs «Tens insta? Explica un llibre»

per Redacció, el 25 de juny de 2019 a les 15:54
La Judit Alfaro, la Laura Montagut, l'Aina Roqué, l'Althea Migueloa, la Maria Casals i la Duna Galán han estat les guanyadores del concurs organitzat per l'Institut Català de les Empreses Culturals i Adolescents.cat.

Els participants havien de recomanar un llibre utilitzant la xarxa social Instagram i podien utilitzar els recursos audiovisuals que creguessin més oportuns. Després d'una selecció per part del jurat de l'organització, han estat els usuaris d'Adolescents.cat els que per votació popular han decidit els guanyadors.

Aquestes van ser les seves recomanacions:


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: