12 fotos increïbles del que menja la gent arreu del món, a quina dieta s'assembla més la teva?

per Adolescents.cat, el 30 de juny de 2019 a les 10:00
Diuen que som el que mengem, però has pensat mai com es reflectiria realment la teva dieta? Per esbrinar-ho, el fotògraf Gregg Segal va viatjar per tot el món per fotografiar nens i nenes de diferents cultures rodenjat-los del menjar que mengen en una setmana. Al llarg de 3 anys el fotògraf ha visitat 9 països (Estats Units, Índia, Malàisia, Alemanya, França, Itàlia, Senegal, Emirats Àrabs Units i Brasil) i ha publicat les fotos en un llibre anomenat “ Daily Bread: El que mengen els nens a tot el món”.

Gregg Segal va dir a la revista digital Bored Panda: “em vaig centrar en els nens perquè els hàbits alimentaris comencen sent joves i si no ho fas bé quan tens 9 o 10 anys, serà molt més difícil quan siguis més gran”. Et sents identificat/da amb alguna d'aquestes dietes? Com seria la teva?

 
 
Arxivat a:
SALUT, món, nens, menjar, fotògraf, fotos
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: