Digues quin dia de la setmana vas néixer i et diré com ets

per Redacció, el 27 de juny de 2019 a les 13:24
Segons alguns astròlegs, el dia de la setmana en què vam néixer pot influir en la nostra manera de ser. Si bé és cert que aquesta afirmació no està demostrada científicament, resulta curiós veure les característiques i descripcions que s'atorguen a cada dia. Us les deixem aquí: creieu que us defineixen?

Si no sabeu el dia de la setmana que vau arribar al món, buscant a Goula la data i l'any del vostre naixement, us apareixerà de seguida.

 


Versió sense playbuzz

Dilluns
Les persones nascudes al dilluns solen ser apassionades i enèrgiques. Quan volen aconseguir una cosa, s'hi esforcen al màxim encara que els costi. Tot i que són molt lluitadors/es, de vegades dubten de les seves capacitats i això fa que sovint tinguin tendència a ser pessimistes. A més, aquesta falta de confiança en ells mateixos/es també els provoca canvis d'ànims sobtats.

Dimarts
Les persones nascudes el dimarts solen tenir molt caràcter i ser tossudes. Odien deixar les coses a mitges i no els agrada que els plans que han fet es torcin i acabin en res. Acostumen a ser molt afectuosos/es amb les persones que estimen i també compassius/ves. Això fa que de vegades perdonin les coses amb molta facilitat i s'acabin emportant decepcions.

Dimecres
Les persones nascudes al dimecres solen ser molt nobles i obertes de ment. Tenen la qualitat de saber escoltar els altres i d'escollir les paraules adequades en cada moment. Això fa que els seus amics sempre els tinguin en compte a l'hora de demanar-los consell. D'altra banda, també acostumen a ser molt sensibles i sovint els costa controlar les seves emocions.

Dijous
Les persones nascudes els dijous solen ser protectores i alegres. Sempre estan disposades a animar els altres quan ho necessiten i a donar-los la visió optimista que els fa falta. De fet, es preocupen molt per les persones que estimen i els costa dir-los que "no". Això fa que sovint posin els altres per davant seu i acabin fent sobreesforços pel fet de no voler fallar a ningú.

Divendres
Les persones nascudes els divendres solen ser creatives i emocionals. Els afecta molt el que pensin els altres sobre ells/es i els costa tolerar les crítiques negatives. És per això que se solen preocupar molt per la seva imatge i que solen mesurar molt bé les seves accions abans d'actuar. Acostumen a tenir un gran poder d'imaginació i són amants de la cultura.

Dissabte
Les persones nascudes els dissabtes solen ser tímides i generoses. De vegades poden semblar freds/es, però els seus amics/gues saben que no és així, sinó que simplement els costa obrir-se. En l'amor, són reservats/des i els agrada anar a poc a poc: necessiten tenir confiança en l'altre per avançar. Els agrada que els diguin les coses clares i odien la gent falsa.

Diumenge
Les persones nascudes els diumenges solen ser sinceres i aventureres. Els encanta viure noves experiències i sempre estan fent plans. Són uns/es excel·lents companys/es de viatge... Això sí, si una cosa no els hi agrada, te la diran: són molt honestos/es i això de vegades els causa problemes. Són molt apassionats/des i es deixen emportar per les situacions sense pensar massa en les conseqüències.
Arxivat a:
RÀNQUINGS, astrologia, dia
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: