Detingut un jove per abusar sexualment d'una menor durant la Festa Major de Vic

La noia va denunciar els fets al Punt Lila que va avisar la Guàrdia Urbana

per Redacció, el 30 de juny de 2019 a les 23:06
La Guàrdia Urbana de Vic va detenir aquest dissabte a la nit un home de 30 anys, veí de Navàs, per un presumpte delicte d'abusos sexuals (tocaments) a una menor d'edat durant els actes de Festa Major a la plaça Catedral de Vic. 

Segons ha informat el cos a NacióDigital, els fets van tenir lloc al voltant de dos quarts d'una de la nit quan el noi li va tocar el cul a la jove sense el seu consentiment. Ella va denunciar els fets al Punt Lila que va avisar la Guàrdia Urbana.


Els agents es van desplaçar al lloc dels fets i amb la descripció que els havia proporcionat la jove van localitzar-lo. Es va practicar la detenció i passarà a disposició judicial el dilluns.

També hi ha una altra denúncia d'una jove en aquest mateix sentit, però no s'ha aconseguit localitzar l'home.


En la majoria de festes de la Festa Major de Vic, hi ha carpes en què s'hi pot trobar els punts liles, per denunciar una agressió. L'Ajuntament de Vic va aprovar recentment el protocol per abordar les violències sexuals i sexistes.
Sobretot, si mai et trobes una situació semblant, denuncia-ho al punt lila de la festa major en la que estiguis o directament a la Guàrdia Urbana.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: