Què diu sobre tu el teu color d'ulls?

per Adolescents.cat, el 2 de juliol de 2019 a les 13:21
Una investigació de la Universitat d'Orebro (Suècia) va investigar si la personalitat estava relacionada amb el color dels ulls. I saps què? Resulta que sí! El color dels nostres ulls es veu afectat pels mateixos gens que formen els nostre lòbuls frontals del cervell.

Això vol dir que alguns comportaments es repeteixen més en persones amb cert tipus de color. És com si d'alguna manera al mirar algú als ulls, estiguessis veient una part del seu cervell. A més, sabies que existeix una ciència que es dedica únicament a investigar l'iris dels ulls? S'anomena iridologia.

De quin color tens tu els ulls?

 
 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: