Ara és època d'eclipsis: 6 canvis que notaràs

per Adolescents.cat, el 3 de juliol de 2019 a les 12:14
Ahir hi va haver un eclipsi total de Sol a Càncer. Com explica l’astròloga Mia Astral, “des del nostre punt de vista la Lluna tapa el Sol i així, les nostres emocions tant sentides com reprimides surten a la superfície callant l’ego i la ment racional portant-nos a iniciar grans canvis”.

Astrològicament parlant, cada any es diferents eclipsis. Ara estem entrant a una d’aquestes èpoques d’eclipsis, i això sempre implica canvis. Ara ve, com diu Mia Astral, no veurem manifestats aquests canvis fins d’aquí 6 mesos, ara just els comencem. “Quan estiguis al gener de 2020 i miris enrere a aquest moment, sabràs que va ser aquí, que va ser amb algú que vas conèixer, algú que se n’ha anat o alguna cosa que vas aprendre en aquesta temporada d’eclipsis”.

La famosa astròloga també diu que els eclipsis no “li parlen” al cos físic, sinó al nostre propòsit vital. És per això que “pots sentir cansament, insomni o incomoditat perquè la manera en la que estàs acostumat/da a ser i fer les coses, pot anar en contra del que estàs cridat a canviar”.

És per tot això que el teu cos pot experimentar aquests canvis, i hi ha algunes coses que és bo que facis durant aquesta època d’eclipsis:

 
 

 
Arxivat a:
OCI, eclipsis, eclipsi, canvis, cos
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: