Ja se sap qui serà la protagonista de «La Sirenita» i no és qui t'esperes

per Adolescents.cat, el 4 de juliol de 2019 a les 10:33
Fa gairebé un any que es parla de qui serà finalment l’actriu que donarà vida a l’Ariel en la versió d’actors reals de “La Sirenita”. Doncs bé, tenim una resposta (i no és qui ens esperàvem)!

Tot apuntava a que Disney hauria contractat a Zendaya per interpretar a l’Ariel, una notícia que no va ser ben rebuda per tothom ja que molta gent deia que no s’assemblava gens a la protagonista de la mítica pel·lícula de dibuixos animats.


Doncs bé, l’actriu escollida no és Zendaya però tampoc s’assembla físicament a l’Ariel. Ella és Halle Bailey i ja ha estat oficialment escollida per al paper. És una cara poc coneguda i en part això és el que ha motivat Disney a escollir-la. La cantant forma del duet de hip-hop Chloe x Halle.
 

Rob Marshall, cineasta que dirigeix la reedició de “La Sirenita”, ha explicat els motius pels quals han escollit a Halle Bailey: “Després d’una extensa cerca, va quedar molt clar que la Halle té aquesta estranya combinació d’esperit, cor, joventut, innocència i substància, més una veu gloriosa per cantar. Totes les qualitats intrínseques necessàries per fer aquest icònic paper”.

La mateixa Halle Bailey va explicar-ho a Twitter i va expressar la seva emoció davant aquesta notícia:
 
I qui serà el príncep Eric? Noah Centineo i Harry Styles sonen amb força per interpretar aquest paper, però haurem d’esperar una mica per saber qui serà.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: