Hem parlat amb l'Amaia i ens ha explicat aquestes curiositats

per Redacció, el 4 de juliol de 2019 a les 13:12
Fa gairebé un any que viu a Barcelona, però encara es considera una turista. Li encanta perdre's per la ciutat i acabar als búnquers del Carmel, el seu racó preferit.

Quan li preguntem si sap català ens diu que encara no, però que el troba molt bonic. De fet, té molts amics que són de Catalunya, com la cantant Núria Graham, amb qui actualment està treballant.


Estem parlant de l'Amaia Romero, una de les artistes del moment i guanyadora d'OT 2017. A Adolescents iCat hem estat parlant amb ella i ens ha explicat algunes curiositats que potser no coneixíeu. Aquí teniu l'entrevista que li hem fet, aquest cop en un cotxe.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: