L'actor de Disney Channel Cameron Boyce, mor als 20 anys

per Redacció, el 7 de juliol de 2019 a les 19:52
Cameron Boyce, estrella del Disney Channel, ha mort als 20 anys. Així ho ha confirmat la seva família en un comunicat aquest diumenge. Segons el text, el jove actor i ballarí ha tingut una convulsió associada a una malaltia que patia des de feia anys, la qual li ha provocat la mort.

Boyce era uns dels artistes més coneguts de la cadena gràcies als seus papers a la sèrie Jessie, on interpretava Luke Ross, i a les pel·lícules "Mirrors", i "Descendants".


Aquests últims anys l'actor s'havia involucrat en diverses activitats benèfiques. El mes de març passat, va ser premiat per la seva feina en una fundació sense ànim de lucre que va aconseguir recaptar més de 30.000 dòlars per a construir pous d'aigua potable a l'Àfrica.

A hores d'ara, les xarxes socials ja s'han omplert de mostres de condol i de suport a la família.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@i_d

Una publicación compartida por Cameron Boyce (@thecameronboyce) el

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: