Aquests són els grups top que tocaran al festival Acústica!

per Redacció, el 10 de juliol de 2019 a les 12:50
Ja se saben els grups que tocaran a la divuitena edició de l'Acústica de Figueres i són top! Del 29 d'agost a l'1 de setembre el festival portarà a Figueres artistes com La Pegatina, Oques Grasses, Lildami i Suu, entre molts altres.

Com cada any, l'Acústica inclou grups de música que lideren l'escena musical catalana com Buhos, però també nous valors com Sara Roy. Segons ha explicat el director del festival, Xavier Pasqual, enguany han decidit organitzar la programació en diversos eixos: "música festiva", on s'hi inclouen artistes com Zoo i La Pegatina; "clàssics que es reinventen", on hi trobem Fangoria i l'Elèctrica Dharma; "músiques urbanes" dins el qual hi ha artistes com Lildami, i el "pop és ànima" que engloba grups tan coneguts com Dorian!


A més a més, si sou fans de Queen, aquest any podreu gaudir d'una de les millors bandes tribut del grup: Momo. El conjunt actuarà dijous 29 d'agost a la Plaça Catalunya de Figueres.

Amb aquest cartellàs, doncs, l'Acústica 2019 posarà punt final a la temporada de festivals d'estiu de l'Alt Empordà. De ben segur que aquest 2019 es tornarà a repetir l'èxit de públic de l'any passat en què l'esdeveniment va reunir més de 108.000 persones!



 
Consulta AQUÍ TOTA LA PROGRAMACIÓ
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: